Vad kan jag beställa för hälsosamma drinkar i baren?

Att ha en hälsosam livsstil är inte alltid lätt, men det är viktigt att ta hand om vår kropp genom att göra hälsosamma val. Det kan dock vara svårt att beställa en hälsosam drink i baren, särskilt när det finns så många sockerhaltiga och alkoholhaltiga alternativ. I den här bloggen kommer vi att utforska några av de bästa hälsosamma drinkarna som finns tillgängliga för dig nästa gång du går ut och dricker.

Gin och Tonic med lime

Inte bara är gin och tonic lätt på kalorierna, men en skiva lime ger dig också en vacker dos av vitamin C. Du kan också be bartendern att byta ut tonicvattnet med sodavatten för en mindre sockerhaltig drink.

Spritzer

För en lätt och uppfriskande drink, prova en spritzer. Genom att blanda vitvin med sodavatten eller klubbsoda och en skiva apelsin eller grapefrukt, får du en dryck som är både hälsosam och snäll mot midjan.

Bloody Mary

Denna klassiska brunchdrink innehåller tomatjuice, vilket ger dig en mängd olika vitaminer och mineraler. Men var noga med att välja en version utan tillsatt socker och begränsa mängden alkohol för att maximera dess hälsofördelar.

Vodka och vatten med lime

Om du letar efter en drink med lågt kaloriinnehåll, är vodka och vatten med en skiva lime ett utmärkt val. Dessutom skär limegenomslaget alkoholens smak och ger drinken en frisk smak.

Mojito

En annan drink som är hälsosam och mycket uppfriskande är mojito. Minten som används i drinken har naturliga antibakteriella egenskaper och kan lindra matsmältningsproblem. Men undvik att lägga till socker och välj en version med en måttlig mängd rom.

Sammanfattning

Det är inte svårt att beställa en hälsosam drink i baren om du bara vet vad du ska leta efter. Genom att välja drinkar som innehåller naturliga ingredienser, är låga på socker och begränsa antalet alkoholhaltiga drycker som konsumeras, kan du njuta av barinredning och hälsosamma drinkar. Kom ihåg att allt handlar om balans och att ta hand om kroppen på ett ansvarsfullt sätt samtidigt som man har roligt!