Ta med ditt barn ut och lek!

Nu för tiden är barnens favoritleksaker och aktiviteter ofta kopplade till att behöva vara inomhus. Det är tv-spel eller saker kopplat till dator, telefon eller paddan. Dock visar forskning att det är både bra och väldigt viktigt att barn även leker utomhus. När barn är ute och leker utvecklar de sin motorik, sover och äter bättre.

Dem håller sig även friskare eftersom frisk luft skapar bättre tolerans mot bakterier och infektioner som dessutom har svårare att sprida sig utomhus. Att sysselsätta barn när de väl är ute brukar inte vara svårt. Deras fantasi är fantastisk och det skapar lekar utav både pinnar och stenar. Skulle det mot förmodan behövas något för att få igång dem finns det flera leksaker att aktivera dem med.

En fotboll ihop med ett fotbollsmål från Exit kan man spela ihop med sina vänner men även själv. Vid köp av ett sådant mål ingår även en prickskyttsdyk med fyra hål vilket innebär att barnen kan träna på sina skott och utmana sig själva. Detta mål står stabilt med förankringssystemet som ingår men är även lätt att flytta på vid behov.

En oval studsmatta brukar vara ett vinnande köp för barnfamiljen. Här görs det av med energi samtidigt som det är roligt och motoriken tränas. Fördelen med en oval studsmatta är att hela ytan används och man inte drivs till mitten på samma sätt som man gör på en rund.

För det yngre barnet som behöver träna upp motorik och balans så finns det väldigt fina balanscyklar från Puky. Dessa har många bra kvalitéer och finns i flera olika modeller. Sportigt utseende eller retrostuk i pastellfärger med korg.

Alla dessa produkter och mycket mer finner du hos Lekute.se!