Tandvärk – En plågsam smärta

Tandvärk är ett tecken på tandskada. Orsaken till smärtan är inflammation eller infektion i tandens närver. Tandvärk kan också orsakas av ett hål i tanden. Den initiala tecknet på tandvärk är smärta och sedan blir smärtan värre och värre, vilket innebär att nerven är inflammerad. Om du känner denna typ av smärta är det bäst att kontakta en tandläkare i Stockholm. Stockholm Tandläkarcenters akuttandläkare har lång erfarenhet av tandvård och hjälper dig i direkt. Infektioner kan också bildas under de rotfyllda tänderna, detta händer när rotfyllningen läcker och då kan bakterier komma in i nerverna och orsaka infektion.

Symtom på tandvärk

Några av de vanligaste symptomen på tandvärk är: Mer ilningar som är blir starkare än vad de vanligtvis är, en huggande smärta och återkommande tandvärk. Dessa symtom kan också påverkas av faktorer som sömn, kost och humör. Det bästa sättet att bekämpa tandvärk i de tidiga stadierna är att borsta tänderna noggrant. Det är viktigt att använda fluortandkräm, men det som också kan förhindra tandvärk är att äta mat som är bra för tänderna, som exempelvis undvika att äta sockerrätter, läsk och godis.

Estetisk tandvård i Stockholm

Förutom akut tandvård i Stockholm erbjuder Stockholm Tandläkarcenter också kosmetisk tandvård, inklusive behandlingar som osynlig skönhet, faner, tandblekning och tandimplantat. Många människor som letar efter det perfekta leendet eller vill ha vita tänder letar efter estetisk tandvård i Stockholm. Tandläkarna vid Stockholm Tandläkarcenter har lång erfarenhet av kosmetisk tandvård och använder moderna verktyg och tekniker för att ge dig ett perfekt leende.