Utbildning inom HLR räddar liv

Det finns en anledning till att skolor och företag tar HLR-kurs på så stort allvar. Som sagt, den här typen av träning är väldigt viktig om något oförutsägbart händer. Ju tidigare HLR påbörjas på en person med hjärtstillestånd, desto större är chansen att personen överlever. Ju fler som utbildas i HLR, desto bättre! Någon gång under din uppväxt stöter du på HLR i skolan och då gäller det att man verkligen lyssnar, det är tyvärr långt ifrån alla som gör det och då kan det vara bra att färska upp minnet på arbetsplatsen eller skolan.

Det finns vissa skillnader i stegen i barns HLR, så det rekommenderas också starkt att gå en HLR-kurs för barn. Men om det är akut och det är barnet som behöver hjälp är det bättre att ge HLR på samma sätt som en vuxen, men med mindre kraft, än att inte göra någonting alls.

Var rimligt förberedd på potentiellt oväntade och plötsliga händelser med WebbkursHLR:s webbaserade eller instruktörsbaserade HLR-utbildning. Här har du möjlighet att låna utrustning för utbildningsändamål så att du ordentligt kan genomföra kursen tillsammans med din familj, kollegor eller vänner.