Hjälp med Läkarintyg till försäkringskassan

För att få ett körkort för en lastbil, buss, taxi eller tåg behöver du ett läkarintyg för att få tillstånd att börja träna. Läkarintyg Direkt ser till att du får ett läkarintyg i Stockholm. Läkarintyg Direkt arbetar nära flera svenska myndigheter, vilket innebär att du kan känna dig trygg och alltid få rätt läkarintyg snabbt. Ett Direkt-läkarintyg hjälper dig att skaffa eller förnya ett körkort för en mängd olika fordonstyper, sjukdomar och mer. Direktläkarintyget är öppet på fredagar, lördagar och söndagar när alla andra kliniker är stängda. Detta gör det möjligt för Läkarintyg Direkt att hjälpa sina kunder som arbetar på vardagar och inte kan eller inte kan lämna sitt jobb.

Om du får ett körkort eller förnyar ditt körkort måste du klara en läkarundersökning för att granska din medicinska historia och ett syntesprov. Från Läkarintyg Direkt kan du snabbt få hjälp med ett läkarintyg för buss, taxi och läkarintyg för en lastbil i Stockholm.

Läkarintyg försäkringskassan

Om du tecknar eller ska flytta en livförsäkring, kapitalförsäkring, pensionsförsäkring eller liknande kräver ofta din bank eller försäkringsbolag att du genomgår en läkarundersökning. I underlaget du fått från din bank eller försäkringstecknare finns ofta två delar, en del som du ska fylla i och en del som fylls i av undersökande läkare. Utöver en läkarundersökning ingår ofta blod- och urinprover samt EKG. Kraven skiljer sig åt från person till person men framgår av dom papper som ska fyllas i.